4.DIV: 2 x 0 på Øra

Det ble hverken poeng eller scoringer med i kofferten hjem etter nabo-oppgjør mot Sunndal St.Hans-aften. Hjemmelaget vant til slutt 5-0 etter å ha leda 3-0 til pause (foto:iaf)

5-0 (88.) Tobias Bauge Kirkevåg

GULT KORT EIL: T.E.Klokseth (67.), Vegard Aarstad Villa (84.)

FRISPARK: 2-7

ElL’s lag:

Henrik Hjemli Hol – Christian Dyvik, Arnt Erik Aspås Brakstad (Sander Morewood 43.), Ole Kvernberg, Runar Olsen Sandnes – Einar Olav Aspås Brakstad, Tore Eduardo Klokseth, Christer Klemetsen Bakken, Johan Oltedal (Vegard Aarstad Villa 80.) – Kim Joar Øverås (Tor Olav Øyen 35.)/Marcus Kalseth Hånes (74.), Jakob Hoem Aasen (Ronny Sandnes 80.)

OM KAMPEN:

I den grad man kan kalle det forvandling, er det å tape 14-1 i treningskampen i vår til det å tape 5-0 stor forskjell.  Å tape 5-0 i en seriekamp er heller ingen lystelig sak…

Med utgangspunkt i resultata de siste kampene, møtte vi tabelltreer Sunndal. Et revansjelystent SIL-lag som fikk grisebank av et toppa KBK 2 I Baillby’n sist mandag ble som venta for sterke.

Rødtrøyene spilte god, gammel Sunndal-fotball og scora 2+2 ganger på innlegg fra dødlinja, mål nr 3 var en kanon fra 20-22 meter. Omtrent skadefri og fulltallig tropp til fredagens kamp, for kampen sin del minus på blokka da Arnt Erik måtte av banen 2 min før pause og fulgte resten av kampen fra benken.

3-0 til pause og nytt baklengs bare 2 min ut i 2.omgangen – så spiller vi 40 samfulle minutter uten å slippe inn mål.  Prestasjonsmessig framgang fra de siste kampene, ny formasjon kan kanskje bli løsninga framover. Alt avhengig av stabilt mannskap og hvem som til ei kvar tid er disponibel.

Hjemmelaget hadde ballen mest og vinner fullt fortjent. SIL hadde også 2 i aluminiumen og en straffebom, men vi hang bra med hele veien og hadde noen bra forsøk på å score for første gang på lenge. Dessverre ser det ut til at seniorlaga i klubben har den samme diagnosen, eller har fått den samme vaksina…  Men før eller sia må ballen passere målstreken riktig vei !

Fredagens dommertrio, f.v. Per Iver Skrøvset, Ole Petter Lysgård Kristiansen og Håkon Stubø (foto:iaf)