2017 D3 Headinbilde EIL-LANGFJORDEN 08-06

3.div damer: Kontra i senk

Jakta på det første seriemålet fortsetter for damelaget. Heller ikke denne gangen lyktes det å putte ballen bak motstandernes keeper, trass i noen få gode forsøk. I stedet ble jentene kontra i senk av et angrepsvillig Langfjorden-lag (foto: iaf)

0-12 (86.) June Karin Lyngstad

GULT KORT EIL: Antonia Josephine Franz (89.)

FRISPARK: 7-5

EIL’s lag:

Pia Kvernberg – Samantha Celin Valåmo, Stine Halås Sorthe, Kristina Aspås Brakstad, Eirin Aspås Samuelsen – Marion Smistad Kalseth, Christina Ness Amundsgård (k), Nina Gagnat, Renate Haltvik -Sandra Morewood Øye, Gjertrud Flemsæter Angvik

Benyttede innbyttere: Selina Valåmo, Marte Hildegard Kalseth, Ragnhild Bugge Ekren, Emilie Sjølseth Dalsegg, Antonia Josephine Franz, Anne Marta Remmen

OM KAMPEN: Gjestene tok kommandoen fra start og putta 4 goaler før 1. omgangen var halvspilt. Ingen god start for hjemmelaget, og svært så forskjellig fra 1. omgangen i Kr. sund i forrige kamp. Langfjorden med tidligere Norway Cup-vinnere i rekkene spilte ballen i lengderetninga og scora på omtrent alle sine skikkelige målsjanser slik at det stod 0-6 til pause. For hjemmelaget ble det en ny omgang/kamp liggende lavt i forsvar, Men vi håpa så inderlig på SCORING, veldig nær et par-tre ganger alene med keeper.

2. omgangen ble stort sett lik den første, gjestene hadde ballen og satte ytterligere 6 baller i nota. Bra tendenser av bruntrøyene innimellom, men dessverre så blir det mye balljaging og dueller. Når det er sagt, så er innsatsen på topp over hele fjøla i samfulle 2x45. DET skal ingen ta fra jentene !!