Første kamp på hjemmebane for bruntrøyene - resultatmessig famgang - men også den 3. treningskampen endte med tap.

Det ble tap på bortebane i treningskampen mot MFK's 3. lag sist søndag. I motsetning til sesonåpninga mot Rival, ble det nettkjenninger på bruntrøyene denne gangenOLIVER H AASEN 001.jpg

Oliver Hoem Aasen scora sitt første mål i A-lagstrøya

22. april 2021 Les mer..

NYE EIDSVÅG I AKSJON - SESONGPREMIERE FOR TIDENES YNGSTE A-LAG !

For første gang sia oktober 2019 var bruntrøyenes A-lag i aksjon onsdag kveld. Motstander i treningskampen i Årøilia/Molde var Rival - hjemmelaget vant 2-0

18. mars 2021 Les mer..
050 JAN-BØRGE OG TORSTEIN

G16 1. div: Sterk borteseier på Averøya

Bruntrøyenes G16-lag er fortsatt ubeseira etter 3 serierunder. Sist mandag innkasserte trenerduoen Jan-Børge Silseth (t.v.) og Torstein Alstad's mannskap den andre av to mulige 3-poengere på bortebane.

30. august 2020 Les mer..
LAGBILDE 2020 EIL G-16

SEIER OG UAVGJORT for G16

Våre aldersbestemte lag har såvidt kommet igang med sesongen etter ei lang ventetid p.g.a. COVID-19. Et av laga er G16 som i år spiller i 1. divisjon og har åpna med seier borte mot Sunndal 1 og uavgjort hjemme mot Molde 2

22. august 2020 Les mer..
2019 Headingbilde LS2-EIL

6.div: Straffekonk på Åfarnes

En smule dramatikk - 8 scoringer - 4 straffespark der 3 ble mål - var hovedingrediensene i sesongavslutninga mellom Langfjorden/Skåla 2 og EIL lørdag ettermiddag. Bruntrøyene leda 2 ganger men hjemmelaget gikk til pause med 3-2 og øka til 4-2 midtvegs i 2. omgangen. To straffespark omsatt i scoringer de siste 10 minutta gjorde at bruntrøyene fikk med seg 1 poeng på bortebane. På bildet målscorerne f.v. Tor-Kjetil Alstad, Kjell Arne Torvik, Amund Nesjan Stubø, Sander Morewood og EIL-trener Jostein Hindhammer (foto:iaf)

6. oktober 2019 Les mer..
2019 Karianne Hole

D7: Borteseier for damelaget

Det ble sier for damelaget i sesongens siste bortekamp på Midsund der bruntrøyene vant 5-2. Superveteran Karianne Hole (bildet) scora 2 av måla (foto:iaf)

4. oktober 2019 Les mer..
2019 EIL-VV2 Headingbilde

6. div.: Seier i siste hjemmekamp

Etter å ha kommet under 2 ganger - begge på straffespark - dro bruntrøyene i land 3-poenger'n mot Vestnes Varfjell's 2. lag (foto:iaf)

3. oktober 2019 Les mer..
2018 D7 FREI-EIL

D7: Knepent bortetap for damelaget

To scoringer av hjemmelaget på Frei før pause ble avgjørende for damelagets bortekamp på Rensvika. Linda Heggem Aasen reduserte for bruntrøyene 10 min ut i 2. omgangen (bildet er fra fjorårets kamp på Frei) foto:iaf

2. oktober 2019 Les mer..
2019 EIL - HK 2 028

6. div: Tap i nabo-oppgjøret

Det stod 0-0 halvvegs i oppgjøret mot Hjelset/Kleive 2 på Opdølbanen. Hjemmelaget avgjorde med 2 scoringer de første 20 minutta etter pause (bildet er fra vårkampen i Eidsvåg / foto:iaf)