2017 H4 Headingbilde Træff 2 - EIL 03-09

4.div.: Dusinet fullt på Reknesbanen

Midtveis i 1.omgangen leda hjemmelaget 2-1 da vi KUNNE ha utligna. En lobb over keeper hadde peiling i nettet...Ballen smatt en halvmeter forbi stanga, på feil side uheldigvis... 2-2 her og det kampbildet hadde kanskje blitt noe annerledes. Da fløyta gikk stod det 12-2 på tavla, det største antallet baklengs bruntrøyene har fått sia 0-17 mot Veblungsnes en gang på 50-tallet... Men til trøst: det er 7 kamper igjen, den første hjemme mot Frei imorgen kveld (fredag 8. sept). Foto: iaf

KAMPFAKTA 4. DIV

TRÆFF 2 – EIDSVÅG 12-2 (4-1)

Reknesbanen kgb – søndag 3. september kl.15.00

Dommer : Eirik Hyldbakk Furu, Clausengen FK

Assist.dommere: Yngve Malkenes, AK / Sayed Hojat Hedayati, Sagene IF

1-0 (3.) Haja Andrian

1-1 (12.) Einar Olav Aspås Brakstad (A.E.Aspås Brakstad)

10-1 (76.) Magnus Arnesen

10-2 (77.) Arnt Erik Aspås Brakstad (O.Kvernberg)

11-2 (78.) Simen Varhaugvik

12-2 (90.) Simen Varhaugvik

FRISPARK: 7-11

ElL’s lag:

Ronny Sandnes – John Steinar Brækken (Alexander Klokset Martinsen 64.), Ole Kvernberg, Thomas Holmen, Vegard Holte Opstad – Einar Olav Aspås Brakstad, Sander Morewood, Tore Eduardo Klokseth, Arnt Erik Aspås Brakstad, Ådne Nesjan Stubø (John Steinar Brækken 80.) - Jakob Hoem Aasen

OM KAMPEN:

Tidlig baklengs, men vi jobba oss inn i kampen og utligna ved Einar Olav på ei flott scoring. Var det umulige mulig, var dette dagen da vi endelig skulle lykkes ? Så var det historia om Adam og paradiset da…: vi fikk 2-1 imot omtrent direkte i fleisen på en corner. Vi hang ganske bra med ei stund – men midtveis i 1. omgangen skjedde det som ble avgjørende for kampen: To minutter før hjemmelagets 3. scoring lobba vi over keeper, ballen smøg seg en halvmeter på feil side. Scoring her og kampbildet hadde mulig blitt annerledes. Marginene ikke på vår side, i stedet var vi enda en gang i det gavmilde hjørnet: 3-1 imot og 4-1 etter vel halvtimen.
2. omgangen starta med straffe imot et par min etter avspark, deretter rant det jevnt og trutt inn feil veg. Nytt trøstemål kvarteret før ble bare et plaster på såret, Arnt Erik lyktes til slutt på et av sine raid mot Træff-forsvaret og netta sikkert.

Skadesituasjonen er lang som et vondt år. Nok ei helg resulterte det i mange forfall og lita tropp, bare 12 disponible spillere. Duoen Thomas Holmen / Alexander Klokset Martinsen gjorde comeback i bruntrøya.