4.div: Fatal åpning og nytt tap for bruntrøyene

For å få maskineriet igang lønner det seg jevnlig å slå på bryteren før fløyta går. Muligens VAR den påskrudd, og energitilførselen på nivå overledning før kampen mot Tomrefjord. 0-3 på tavla før 20 minutter var gått er drøy kost å svelge... Men en brukbar 2.omgang retta opp litt av inntrykket, det ER mulig. Men ikke der og da... (foto:iaf)

0-4 (50.) Simen Djupvik

1-4 (77.) Jakob Hoem Aasen (E.O.Aspås Brakstad)

FRISPARK: 14-10

ElL’s lag:

Tom Listaul – Frode Hanset Nauste (Eskil Bersås 60.), Arnt Erik Aspås Brakstad, Bendik Joten Tangen, Runar Olsen Sandnes (Ronny Sandnes 78.) – Christian Dyvik, Tore Eduardo Klokseth, Ole Kvernberg, John Steinar Brækken (Sander Morewood 16.) - Jakob Hoem Aasen, Einar Olav Aspås Brakstad

OM KAMPEN:

Det som KUNNE blitt en gyllen mulighet til å ta årets første seriepoeng, gikk ad dundas. Bostavelig talt, resultatmessig var kampen «ødelagt» før klokka viste 20 minutter, helt og fullt sjølforskyldt. Først et sjølmål etter 3 minutter, deretter 0-2 på et unødvendig frispark og det hele ble komplettert med dårlig markering på en corner og vipps – så stod det 0-3 før omgangen var halvveis… Verst tenkelig start på en kamp der målet var å få poeng, om ikke annet enn et uavgjortresultat på hjemmebane.

2-3 rokkeringer fra forrige kamp i et skadeforfulgt mannskap, uten at DET hadde nevneverdig betydning. Kampgløden og innsatsvilja var på plass før start, første 20-25 minutta bød ikke på den helt store flyten. Men på 0-3 løsna det noe, med litt flaks kunne vi putta et eller to, særlig headinga på corner i sluttsekunda før pause.

Siste 45 spillte vi uavgjort omgang, gjestene hadde de fleste sjansene i 2.omgangen i en kamp som inneholdt mange frispark i forhold til kampene før i år – uten at det dermed var mye stygt spill.

Heller ikke denne gangen ble det poengfangst for bruntrøyene, nå er det å sjå framover mot helga til neste poengsjanse