4.div.: Fortsatt poengløs....

Surnadal scora 5 ganger (2 på straffe) mot bruntrøyene lørdag ettermiddag. Hjemmelaget greidde nok en gang ikke å kvittere i motsatt ende. Nærmest scoring var Arnt Erik Aspås Brakstad (bildet) på 0-2 fem minutter etter pause - ballen gikk i stanga...og UT.... (foto:iaf)

KAMPFAKTA 4. DIV

EIDSVÅG – SURNADAL 0-5 (0-2)

Eidsvåg kunstgressbane – lørdag 17. juni

Dommer : John Magnus Nergård, Krokelvdalen IL

Assist.dommere: Håkon Bøe Olsen, Dahle IL / Kurt Einar Ansnes, Kvass/Ulvungen FK

0-1 (11) Erik Kvendset Andersen

0-2 (36.) Odd Egil Undlien

0-3 (64.) Andreas Dalsegg Sæther (straffe)

0-4 (65.) Stein Todalshaug

0-5 (79.) Andreas Dalsegg Sæther

GULT KORT EIL: T.E.Klokseth (36.), A.E.Aspås Brakstad (75.)

FRISPARK: 14-8

ElL’s lag:

Tom Listaul – Christian Dyvik, Tor Olav Øyen (Ola Einar Stolsmo 66.), Arnt Erik Aspås Brakstad, Vegard Holte Opstad – Sander Morewood (Tore Eduardo Klokseth 6.) - Christer Klemetsen Bakken, Johan Oltedal - Einar Olav Aspås Brakstad (k), Kim Joar Øverås (Sander Morewood 80.), Jakob Hoem Aasen (Marcus Kalseth Hånes)

OM KAMPEN:

Mange nye i startoppstillinga i forhold til KFK-kampen da bruntrøyene mønstra Eidsvåg Stadion lørdag ettermiddag. Utenlandsfarerne var tilbake, i tillegg sesongdebuterte Vegard Holte Opstad. Offensiv tankegang før kampstart, fra 4-5-1 til 4-3-3 med berettiga håp om mere trøkk framover.

Det varte og rakk før den første scoringa kom, gjestene putta på sin første skikkelige målsjanse ved Erik Kvendset. Andersen på et innlegg fra høgre etter knappe 20 min. 0-2 kom på et godt skudd fra 20 meter signert Odd Egil Undlien og minuttet senere kunne det stått 0-3, kun ei god dobbeltredning fra EIL-keeper Tom Listaul hindra gjestene i å øke ledelsen.  Stort mere skjedde det ikke før pause. Gjestene hadde sjansene, vi fikk forholdsvis lite til framover og noterte 2 avslutninger mellom stengene, uten problemer for tidligere EIL-keeper Eystein Nordby Meese som er tilbake i moderklubben.

5 minutter ut i 2.omgangen skjedde det som kunne blåst liv i kampen igjen – alene med keeper kunne/burde vi scora, men skuddet traff stanga og gikk UT, i stedet for de nødvendige cm på innsida.

Med 1-2 her kunne kamputfallet blitt interessant, men marginene ser ikke ut til å være med oss så langt.

Snaue 20 min ut i omgangen får vi straffe imot, denne setter Andreas Dalsegg Sæther i mål og på 0-3 forsvant lufta ut av ballongen.  Minuttet etter satte Stein Todalshaug inn 0-4 på ei frispilling på venstrekanten. 3-4 min før straffesparket var for øvrig gjestene alene gjennom men satte utrolig nok ballen utafor. Knappe 20 min før slutt hadde gjestene 2 nye sjanser, den første ble parert, returen ble redda på streken. 0-5 kom vel 10 min før slutt da Andreas D. Sæther satte inn sitt 2. fra 11-metern og bare 3-4 min etter ny sjanse for gjestene, et skudd som ble slått i tverrliggeren og ut.

Positive takter det første kvarteret etter pause, litt omstokking i rekkene og flere bra oppløp. Surnadal hadde ballen mest og vinner fortjent. Plukker vi bort straffene hadde 0-3 sett atskillig finere ut.

NESTE KAMPER:

EIDSVÅG - HM KONGENS GARDE

SHOWKAMP på kunstgrasbanen - ONSDAG 21. JUNI KL. 21.00

SUNNDAL - EIDSVÅG

Sande kgb - fredag 23. juni kl. 19.00

EIDSVÅG - EIDE/OMEGN

Fredag 30. juni kl. 19.00 (siste før ferien)

Lørdagens dommertrio: f.v. Håkon Bøe Olsen, John Amgnus Nergård og Kurt Einar Ansnes