4.div.: God 1.omgang av bruntrøyene i Surnadal

Hjemmelaget dominerte sjansestatistikken i begge omganger, men greidde kun å score 1 gang før pause. Det stod 2-1 på tavla da knappe timen var spilt, derfra og inn putta Surnadal ytterligere 6 baller i nota (foto:iaf)

2-0 (53.) Sander Smevoll

2-1 (55.) Einar Olav Aspås Brakstad (J.S.Brækken/T.Holmen)

ElL’s lag:

Tom Listaul – John Steinar Brækken, Frode Hanset Nauste, Tor Olav Øyen, Christian Dyvik – Einar Olav Aspås Brakstad, Sander Morewood (R.Rocco 52.), Tore Eduardo Klokseth, Thomas Holmen, Marcus Kalseth Hånes – Rene Marcello Kvamsås Rocco (Ådne Aasen 35.)

OM KAMPEN:

Det holdt en knapp time, på 3-1 gikk lufta litt ut av ballongen og et skadeskutt/redusert mannskap fikk mer enn nok med et effektivt hjemmelag som sjansemessig dominerte begge omgangene. En knallbra 1. omgang av bruntrøyene gjorde at Surnadal kun fikk inn det ene målet før pause etter 6-7 bra scoringsmuligheter. Den siste halvtimen ble tung for slitne føtter, dessverre…