4.div.: Heroisk innsats med 11-manns skadeskutt tropp i Baillby'n

Ei skadeliste lenger enn lang var status før bortekampen mot KFK. Hjemmelaget scora 2 før pause, trøtte bein og skader underveis gjorde at vi fikk ytterligere 4 i sekken de siste 3 kvartera (foto:iaf)

ElL’s lag:

Tom Listaul – Christian Dyvik, Christer Klemetsen Bakken, Thomas Holmen, Tor Olav Øyen  –  Einar Olav Aspås Brakstad, Sander Morewood, Tore Eduardo Klokseth, Arnt Erik Aspås Brakstad, Markus Kalseth Hånes – Ronny Sandnes

OM KAMPEN:

Skademarerittet bare fortsetter, status før kampen i Baillby’n: 4 mann langtidsskada/trolig ute for resten av sesongen + 2 mann ute mot KFK. 4 av dem som starta kampen burde sannsynligvis ikke spilt og underveis mot KFK en ny lei smell… + noen som småhumper litt… Resultat: 11 disponible spillere reiste til Kr.sund og gjorde en heroisk innsats i forhold til utgangspunktet. En bra 11’er, for all del – men det hadde vært kjekt å ha noen å putte innpå i bytte mot slitne bein…

Bra 1. omgang der vi holdt unna mot hjemmelaget som bare greide å score 2 ganger. Vi noterte 2 sjanser på blokka for vertene før den første scoringa kom og da viste klokka nesten halvtimen. Paradoksalt nok kunne vi tatt ledelsen midtveis i 1. omgangen da KFK’s keeper var på en liten blåbærtur på et bakoverspill. Litt tidligere oppmerksom og vi kunne ha sjokka K’an. En titt på blokka sier også at hjemmelaget burde scora flere, men vi forsvara oss godt og holdt unna.

Slitne føtter gjorde at det ble tyngre utover 2. omgangen, skader underveis uten innbyttere gjorde det heller ikke noe lettere. En god Tom Listaul i bruntrøyenes mål med 7-8 matchredninger i løpet av kampen hindra vertene i flere enn 4 baklengs etter pause.

Å tape 6-0 er på langt nær morsomt. Mot en langt bedre motstander og utgangspunktet før kampen kunne vi forventa et langt verre resultat. Slik ble det ikke, ene og alene takka være heroisk innsats.

Til helga venter ei ny utfordring. Fram til da må trøtte og skadde bein pleies, samling i bånn og klar til dyst !

NESTE KAMP:

Elnesvågen/Omegn - Eidsvåg

Elnesvågen Stadion - lørdag 23. september kl. 15.00

Fredagens dommertrio, f.v. Ivar Hermann Børset, Terje Sorthe og Harald Vebenstad