4.div.: Klart tap for bruntrøyene

Fredagens framskutte seriekamp mot AK endte med ny smell for A-laget. Skadesitausjonen er prekær, få timer før kampstart var bare 10 navn på blokka, i siste liten ble 11.mann henta inn slik at EIL stilte med fullt mannskap (foto: iaf)

KAMPFAKTA 4. DIV 2017

EIDSVÅG – AVERØYKAMERATENE 0-10 (0-4)

Eidsvåg kunstgressbane – fredag 26. mai

Dommer : Per Iver Skrøvset, Bøfjord IL

Assist.dommere: Kurt-Einar Ansnes, Kvass/Ulvungen – Hans Georg Snekvik, Bøfjord IL

 

0-1 16. Marius Klokk Røsand

0-2 29. Christoffer Folland

0-3 30. Joakim Gundersen Hoset

0-4 36. Lars Gustad

0-5 54. Arne Martin Fossland

0-6 55. Nikolay Bruseth

0-7 62. Christoffer Folland

0-8 82. Lars Gustad

0-9 85. William Arthur Carinoza Ormset

0-10 88. Nikolay Bruseth

GULT KORT EIL: INGEN

FRISPARK: 4-7

 

ElL’s lag:

Henrik Hjemli Hol – Christian Dyvik (k), Arnt Erik Aspås Brakstad, Tor Olav Øyen, Tor Kjetil Blø Alstad – Jakob Hoem Aasen, Marcus Kalseth Hånes, Ole Kvernberg, Sander Morewood, Vegard Aarstad Villa – Ronny Sandnes

2017 TOR K BLØ ALSTAD 001.jpg

Tor Kjetil Blø Alstad (18) spilte sin første A-kamp i bruntrøya

OM KAMPEN:

EIL-trener Arnt Erik Aspås Brakstad: -Vanskelig utgangspunkt allerede før kampen der vi fikk samla sammen 11 mann bare timer før avspark. 7 av de var i midten av tenårene, en var 44 år. Når vi da møtte et av de bedre lagene i divisjonen så ble det ikke noen god opplevelse. Men i første omgang var det faktisk ikke noe å henge med hodet etter. Vi prøvde å spille, fikk det delvis til, og forsvarte oss bra med unntak av 5 fatale minutter som førte til 3 baklengs. Og da var på en måte tonen satt for resten av kampen. Lufta gikk uansett litt ut av ballongen når sånn skjer. Likevel så var vi positive i pausen og hadde ting å bygge videre på. Ble enig om å gå ut med de to samme fokuspunktene; Tørre å spille ball og jobbe hardt for hverandre. Det gikk så som så i 2 omgang. Ble brukt for lang tid med ball, som ofte resulterte i en del brudd imot. Gutta stod på hele kampen og jobba, men det ble mer og mer åpent for AK som fikk store rom å spille ball i utover.

2017 Dommertrio EIL-AK 26-05.jpg

Fredagens dommertrio, f.v. Hans Georg Snekvik, Per Iver Skrøvset og Kurt-Einar Ansnes