4.div.: Skadeskutt EIL tapte på Omsundet

Det humper og går for bruntrøyene for tida. Mange helt eller delvis på "høyre fløy" før kampen mot Frei sist helg der 0-1 snudde til 3-1 (foto:iaf)

KAMPFAKTA 4. DIV HERRER

FREI – EIDSVÅG 3-1 (2-1)

Omsund Stadion – fredag 19 . mai

Dommer: Modolf Holm, Isfjorden IL

Assist.dommere: Eirik Hyldbakk Furu, Clausenengen FK / Per Iver Skrøvset, Bøfjord IL

EIL's lag:

Ronny Sandnes – Christian Dyvik, Arnt Erik Aspås Brakstad, Bendik Joten Tangen (Tom Listaul 53.), Runar Olsen Sandnes - Ola Einar Stolsmo (Tom Listaul 23./Einar Olav Aspås Brakstad 46./Vegard Aarstad Villa 77.), Tore Eduardo Klokseth, Sander Morewood, Marcus Kalseth Hånes - Jakob Hoem Aasen

OM KAMPEN:

Mange på skadelista og forfall gjorde at det ble litt rokkeringer før kampstart. Flere av de som starta sliter med (små-)skader, bl.a. starta kaptein Einar Olav på benken. Superveteran Ronny (44) tok på seg keeperhanskene og gjorde en god kamp mellom stengene.

Og det starta bra – etter 14 minutter la Tore en corner, god jobbing i feltet førte til at ballen gikk rett i mål. Jubel i leiren, kanskje skulle dette bli dagen da det snudde? Minuttet etter scoringa hadde Frei en dobbeltsjanse med bl.a. redning på strek. 10 min senere – ny bra sjanse for EIL som hjemmelagets keeper slo til corner. Frei utligna på frispark etter halvtimen og 4 min før pause et nytt dødballmål, denne gangen heading på corner. 2-1 til hjemmelaget halvvegs, med gavepakke på 1-1.

Etter pause hadde hjemmelaget ballen mest, men få store målsjanser der de fleste havna over eller utenfor. På 2-1 var det fortsatt håp om poeng. I sluttminutta før ordinær tid var vi nær utligning, 2 mann gjennom men avslutninga gikk dessverre på keeper. I iveren på poengjakt gikk det som det ofte pleier, mål imot 2 min på overtid. Allikevel, den som intet våger, intet vinner…

For så vidt finspilt kamp, 1 enslig gult kort og under gjennomsnittet med frispark. Men midtvegs i 1.omgangen smalt det skikkelig, ei mindre pen 2-fotstackling fra en av vertenes spillere – en kanonsmell der vi frykta benbrudd. Men til alt hell gikk det bra denne gangen.

- Marginer i mot enda en gang, samtidig så skyldes det at vi på egenhånd får situasjoner mot oss p.g.a. mangel på rutiner, sa trener Arnt Erik til www.eidsvågil.no. - Cornere og frispark blir gitt bort gjennom hele kampen, og ikke overaskende så er det nettopp dødballer Frei scorer på. -Vi har mye å lære, for dette er små ting som avgjør kamper. -Kan forsåvidt ikke klage på innsatsen, men dette var en sjanse til å ta poeng, så da burde vi grepet den med begge hender.

Dommertrioen på Omsundet, f.v. Eirik Hyldbakk Furu, Modolf Holm, Per Iver Skrøvset