4.div: Tap i Baillby'n

Høstsesongen ble innleda med tap mot seriefavorittene KBK2 i Baillby'n mandag kveld. God 1. omgang av bruntrøyene med 0-2 til pause (foto:iaf)

ElL’s lag:

Tom Listaul (Ronny Sandnes 69.) – Christian Dyvik, Arnt Erik Aspås Brakstad, Frode Hanset Nauste (Tor Olav Øyen 84.), Runar Olsen Sandnes – John Steinar Brækken, Einar Olav Aspås Brakstad, Tore Eduardo Klokseth, Tor Olav Øyen (Sander Morewood 69.), Marcus Kalseth Hånes (Eskil Bersås 60.) - Jakob Hoem Aasen

OM KAMPEN:

Periodevis bra i Baillby’n mandag kveld, spesielt de første 3 kvartera mot laget som er en av topp-kandidatene til opprykk. 0-2 til pause der det ene var forholdsvis lettkjøpt.  Etter hvilen bytta hjemmelaget litt på mannskapet, vi holdt stand de 10 første minutta men fikk 3 kjappe baklengs på 5 minutta – deretter et kvarter uten baklengs – de 3 siste kom siste 15. Ny forsvarskamp der vi fikk lite til framover før pause, i midtperioden av 2.omgangen var vi alene med keeper 2-3 ganger men greide ikke å putte ballen mellom stengene.  Det var det med å SCORE da, foreløpig uvant kost…

Godkjent 1. omgang, etter pause kom treningsgrunnlaget fram og de ble tunge føtter etter hvert.  Nå venter 9 nye muligheter til å ta poeng, den første allerede i kveld TORSDAG 17. AUGUST hjemme mot Tomrefjord.

AVSPARK PÅ EIDSVÅG STADION KL. 19.00

Dommertrioen på Kristiansund Stadion, f.v. Arnt Ivar Dale, Ole Petter Lysgård Kristiansen og Harald Vebenstad