4.div.: Uavgjort mot Frei

Bruntrøyene leda 2-0 etter en times spill, men slapp gjestene inn i kampen. 2-2 er vel et greit resultat, laga hadde et lite overtak hver sin omgang (foto:iaf)

ElL’s lag:

Ronny Sandnes – John Steinar Brækken, Christer Klemetsen Bakken, Thomas Holmen, Christian Dyvik –  Sander Morewood, Tore Eduardo Klokseth, Arnt Erik Aspås Brakstad – Einar Olav Aspås Brakstad, Jakob Hoem Aasen, Markus Kalseth Hånes

OM KAMPEN:

Før eller sia måtte det bli poeng for bruntrøyene, men det var så vidt det holdt.  1-0 til pause der vi hadde bra kontroll hele 1. omgangen, det kunne godt ha blitt scoring før midtstopper Thomas Holmen satte inn ledermålet etter klabb og babb på en corner etter halvtimen. Periodevis oppløftende av hjemmelaget første 45, dette kunne være dagen.

Og det såg slettes ikke være ut da Jakob Hoem Aasen snappa en ball på Frei’s halvdel og satte inn 2-0 knappe kvarteret etter pause. Scoringa virka muligens som ei vitamininnsprøytning for gjestene, reduseringsmålet kom 4 min etter hjemmelagets 2. scoring og 10 minutter senere hadde Frei utligna. Hva som egentlig skjedde kan man undres på, slitne bein er ei nærliggende årsak med lite mannskap til bytter.

3-poengern bruntrøyene hadde i lomma glapp, det ble med det ene. Bra de første 3 kvartera, gjestene hadde et lite overtak etter pause og kunne stukket av med seieren på en kanonsjanse på overtid. Men EIL’s keeperveteran Ronny Sandnes varta opp med ei knallparade og avverga til corner.

Et kjærkomment poeng som burde vært 3. Nå blir det å fortsatt mobilisere kvar helg framover. Cup er cup !