Ei tidlig scoring gjorde at håpet om endelig å lykkes ble tent. Men bruntrøyene greide ikke å følge opp kanonåpninga og fikk en ny poeng-smultring i kofferten med hjem (foto:iaf)

KAMPFAKTA 5. DIVISJON

BUD – EIL 6-1 (4-1)

Bud kunstgress – torsdag 27. september 19.00

Dommer : Oliver Bjørsnøs Bakke, Elnesvågen/Omegn IL

Assist. dommere: Ole P. Lysgård Kristiansen, Eide/Omegn FK – Adrian Bratli, Molde FK

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat – Amund Nesjan Stubø, Christian Dyvik, Kjell Are Torvik, Eskil Bersås – Sander Morewood, Trym Kjøs – Christian Aarstad Oterhals, Ole Kvernberg, Sveinung Angvik Mathisen – Tor Olav Øyen

Benyttede innbyttere: Kjell Erik Vegsund Frøyen, Emil Reinset Øyen, Ivar Myhre, Ronny Sandnes

OM KAMPEN:

Sjokkåpning med scoring allerede etter 3 minutter, Trym frispilt på høgrevingen og et bortimot ferdigscora innlegg ga oss ledelsen på bortebane. Så lenge det varte….. 4 min senere utligna Bud og det bølga litt fram og tilbake før hjemmelaget opparbeida seg et overtak som varte kampen ut. 2-1 kom midtveis i omgangen og 3-1 bare få minutter etter. Buds 4. mål kom 10 min før pause. 4-1 var muligens et par for mange, noe skyldes nok at både Ole og Christian D måtte ut med skadeproblemer.

Siste 45 ble spillemessig omtrent som 1. omgangen, Bud hadde ballen mest og scora 2 ganger, det første 7 min etter pause og det 6. etter 65 min. Siste 25 minutta av kampen holdt vi tett bakover. Vi ble baktunge etter hvert og fikk ikke nok trøkk framover og dermed ble det få scoringsmuligheter. Bud vinner fortjent og vi burde unngått 2-3 av baklengsa.

GJENSTÅENDE KAMPER:

EIDSVÅG – AK 2

LØRDAG 6. OKTOBER KL. 15.00

TINGVOLL – EIDSVÅG

LØRDAG 13. OKTOBER KL. 15.00

Dommertrioen i Bud, f.v. Ole Petter Lysgård Kristiansen, Oliver Bjørsnøs Bakke og Adrian Bratli