5.div.: Det vil seg fortsatt ikke....

Dårlig start for bruntrøyene i lørdagens kamp mot Bud, et fatalt tilbakespill før kvarteret var spilt og vi kom bakpå. Et noe unødvendig cornermål 5 min før pause gjorde at gjestene leda 2-0 etter 1. omgang. En bra 2.omgang med brukbare scoringssjanser, spesielt det siste kvarteret resulterte dessverre i smultring i målprotokollen nok en gang... (foto:iaf)

KAMPFAKTA 5. DIVISJON

EIDSVÅG – BUD 0-2 (0-2)

 

Eidsvåg kunstgressbane lørdag 9. juni – 18.00

Dommer : Jonas Heggstad, Eide/Omegn FK

Assist.dommere: Eren Aksoy, Molde FK / Birger Johnsen, Molde FK

 

0-1 13. Mats Hustad Holen

0-2 40. Mats Hustad Holen

GULT KORT EIL: Trym Kjøs (50.), Kjell Arne Torvik (75.)

FRISPARK: 25 (10-15)

 

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Tor-Kjetil Alstad, Christian Dyvik, Ole Kvernberg, Eskil Bersås – Torkil Øyen, Kim Joar Øverås, Sander Morewood, Sveinung Angvik Mathisen – Kjell Arne Torvik, Andreas Solstad Alme

Benyttede innbyttere: Christian Aarstad Oterhals, Trym Kjøs, John-Steinar Solstad Alme, Jens Angvik

 

OM KAMPEN:

Helgas hjemmekamp mot Bud endte dessverre med en ny smultring i poengprotokollen. Det vil seg liksom ikke. Vi har vært bra med i flere av kampene, men det hjelper uheldigvis lite med brukbare 2. omganger. Slik som de 3 siste kvartera mot Bud, der vi kunne ha hanka inn 1 poeng, men ikke greidde å sette sjansene. Noe utur muligens, men til 7. og sist er det dyktighet som er avgjørende.

Lørdagens første baklengs kom på helt unødvendig måte, et fatalt tilbakespill som passerer keeper Joachim og en Bud-spiller kan løpe ballen i tom bur. 5 min før pause fikk vi corner imot, dårlig duellspill og 0-2. Resultatmessig ikke som vi håpa i en omgang der vi produserte lite framover.

Men det snudde seg spillemessig etter pause, litt omorganisering i rekkene og bedre trøkk i duellene. Vi kom bra fram på kant, spesielt på høgresida med Trym og co som fikk mange bra løpeballer å jobbe med. Men ballen ville ikke i nota trass i 2-3 kanonsjanser.

Bra med mannskap til denne kampen, lenge sia vi har mønstra 17-mannstropp. Mange sliter fortsatt med skader, noen regner vi med er klare om kort tid, for 2-3 andre kan det nok ta ei stund før de er klare til dyst. To mann med comeback i lørdag – Kim Joar Øverås (spilte også noen kamper i fjor) og Trym Kjøs (som sist aksla bruntrøya i 3.div høstsesongen 2011). Begge fine forsterkninger som vil gi oss mere fart framover.

NESTE KAMP:

AK 2 – EIDSVÅG

BRUHAGEN KUNSTGRESS - LØRDAG 16. JUNI

2018 Dommertrio EIL-Bud.jpg

Lørdagens dommertrio f.v. Eren Aksoy, Jonas Heggstad og Birger Johnsen