2018 HEADINGBILDE EIL-AK2 06-10

5. div.: EIL - AK 2 0-7

Det lille håpet om poeng i sesongens siste hjemmekamp forsvant på 0-3 midtveis i 1. omgangen. Et rutinert og effektivt AK2-lag ble for sterke for bruntrøyene. Gjestene leda 0-4 til pause og putta ytterligere 3 i 2. omgang (foto:iaf)

KAMPFAKTA 5. DIVISJON

EIDSVÅG – AK 2 0-7 (0-4)

Eidsvåg kunstgressbane – lørdag 6. oktober

Dommer: Kurt Einar Ansnes, Kvass/Ulvungen FK

Assist. dommere: Ivar Hermann Børseth, Kvass/Ulvungen FK – Hamza Al-sammarai, Sunndal IL Fotball

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat – Amund Nesjan Stubø, Kjell Are Torvik, Sveinung Angvik Mathisen, Eskil Bersås – Joachim Sverdrup Molton, Sander Morewood, Christian Dyvik, Trym Kjøs – Ole Kvernberg, Christian Aarstad Oterhals

Benyttede innbyttere: Kjell Erik Vegsund Frøyen, Nils Erik Eidsør, Tor-Kjetil Alstad, Ronny Sandnes

OM KAMPEN:

Et uoppmerksom hjemmelag hadde sannsynligvis glemt å tykke inn på-knappen før avspark. Gjestene tok ledelsen allerede etter vel minuttet da Audun Dromnes Sørseth fikk løpe gjennom et uoppmerksom forsvar og satte ballen i mål. Samme mann stod også for de 2 neste scoringene og dermed stod det 0-3 midtvegs i 1.omgangen. AK 2’s Lars Jørgen Sandøy sørga for at nordmøringene leda 4-0 med scoringa i sluttsekunda før pause. Bruntrøyene kom litt bedre med etter sjokkåpninga og hadde et par bra muligheter før 0-2, bl.a. en ball som ble blåst høyt over fra kort hold.

Andreomgangen ble stort sett lik første 45, gjestene hadde ballen mest og scora 3 ganger. Først ved Lasse Olsen på et direkte frispark med utsida, en skikkelig frekkis fra superveteranen som viste gamle takter ved flere anledninger. 0-6 kom ved Martin-Ivar Sevaldsen Ramsøy knappe kvarteret etter pause før Lasse Olsen putta sitt andre for dagen 20 minutter før slutt, nok ei scoring med utsida…

Hjemmelaget hadde et par muligheter til redusering etter 0-7, en ball i nota som ble annulert for offside og et par forsøk på tampen.

Gjestene vant fortjent, bruntrøyene fikk nok et tap og har aller siste mulighet borte mot Tingvoll. (Siste ordinære serierunde spilles fredag kveld, kampen på Tingvoll er flytta til lørdag p.g.a. lysforholda).