2018 H5 EIL-DAHLE 14-09 HEADINGBILDE

5.div.: EIL-Dahle 0-6 (0-2)

Det ble - ikke uventa - tap mot serieleder Dahle. 0-6 er ikke fine tall på tavla, men med god innsats slapp vi unna nye katastrofesifre som i vårkampen i Baillbyn (foto: iaf)

0-6 88. Jan Roger Angvik

GULT KORT EIL: T-K.Alstad (57.), O.Kvernberg (68.), Chr.Aarstad Oterhals (84.)

FRISPARK: 15 (6-9)

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat – Joachim Sverdrup Molton, Torkil Øyen, Kjell Are Torvik, Eskil Bersås –  Tor-Kjetil Alstad, Sander Morewood – Christian Aarstad Oterhals, Ole Kvernberg, Amund Nesjan Stubø – Andreas Solstad Alme

Benyttede innbyttere: John-Steinar Solstad Alme, Sveinung Angvik Mathisen, Emil Reinset Øyen, Ronny Sandnes

OM KAMPEN:

Bedre med påfyll av mannskap til troppa denne gangen, men vi plages fortsatt med skader på flere spillere. Avhengig av hvem som er disp eller ikke, blir det av og til en del rokkeringer.

Bra 1. omgang av bruntrøyene som holdt serielederne stangen i knappe 40 minutter. Da putta den gamle ringreven Jøran Sandøy 2 baller bak EIL-keeper Bjørnar Gagnat og gjestene gikk til pause med 2-0 etter en 1. omgang der vi forsvarte oss bra, men fikk lite til framover. En av målsettingene før kampen var også sjølsagt å begrense/forbedre resultatet fra den katastrofale kampen i Baillbyn i juni, derfor ble vi liggende lavt.

2. omgangen ble stort sett lik den første, Dahle hadde ballen og scora nr. 3 etter vel 10 min. Deretter holdt vi tett bakover i et kvarter, men det ble nye 3 baklengs uten at vi greide å kvittere på de få tilløpa vi hadde.

Oppsummeringa høres kanskje dyster ut, men kampmessig var dette en av de bedre for året og det ble ei langt anna forestilling enn i bortekampen, da vi ble fraløpt av alle kunstens regler. Denne gangen satt det defensive atskillige bedre og vi forbedra oss med 10 mål. Tettere og tøffere i duellene mot et Dahle-lag som muligens var høgt oppe etter 19-0 mot Rival forrige helg og kanskje ikke hadde forventa «såpass motstand».