5.div.: Tap mot Rival

Hvorvidt det skyldtes at det var fredag den 13. og at Årølia ikke er noen lykkebane, kan en saktens spekulere om. Vertene vant tilslutt 5-1 etter å ha leda 2-0 til pause. Ikke det helt store før pause, men brukbar 2. omgang av bruntrøyene der Ola Einar Stolsmo (bildet) åpnå målkontoen for året (arkivfoto/iaf)

KAMPFAKTA 5. DIVISJON

RIVAL – EIDSVÅG 5-1 (2-0)

Årølia kunstgressbane/Molde – fredag 13. april

Dommer : Geir Endre Hoel, Dahle IL

Assist.dommere: Herman Brevik Grudt / Njål Hatlebakk Eidhamar, begge Spkl. Træff

1-0 9. Kacper Filip Kulawik

2-0 39. Andreas Øverland Liabø

2-1 63. Ola Einar Stolsmo (C.Dyvik/T.O.Øyen)

3-1 75. Ludvig Bodal

4-1 82. Ludvig Bodal

5-1 86. Håvard Josdal Endresen

GULT KORT EIL:  INGEN

FRISPARK: 23 (11-12)

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat – Ronny Sandnes, Nils Erik Eidsør, Christian Dyvik (k), Amund Stubø – Christian Aarstad Oterhals, Sander Morewood, Tor Olav Øyen, Runar Olsen Sandnes – Ola Einar Stolsmo, Jens Angvik

Benyttede innbyttere: Alexander Klokset, Adrian Medalen Helberg, Kjell Arne Torvik

OM KAMPEN:

-«Vi forandra litt på formasjonen fra den miserable forestillinga mot Gossen, sa trener Ronny Sandnes etter kampen. -Plana var å ligge kompakt defensivt. Vi ble kanskje litt sidrumpa i starten, men følte vi gjorde det bra fram til 1-0. -Derfra og utover en periode virka det som vi ble litt redde og trakk oss unna. -Kanskje noe småforskrekka i frykt for en ny baklengs, innimellom var vi noe ukonsentrerte bakover som gjorde at Rival kunne slå over oss og igjennom. -Framover skapte vi ikke så mye før pause, dessverre.

-I pausa ble vi enige om å stå noe høyere, vi flytta bl.a. Ola Einar helt opp og snudde 3-kanten på midtbanen. -Noe vi lykkes bra med, utover omgangen fikk vi bedre tak på det og fikk et fortjent reduseringsmål. -Flere gode forsøk på utligning, vi burde ha putta til 2-2. -Og da kunna det fort tatt ledelsen og muligens putta flere. -Der og da var det utrolig surt å få 3-1 baklengs og ikke utligning.

-Framgang fra serieåpninga, kampen på Årølia skriver vi på kontoen for GODT FORSØK. -Til helga møter vi Gossen igjen hjemme i Eidsvågen, da ser vi fram til å få på plass flere/nye spillere inn i troppa og få en anna konstellasjon, avslutter Ronny.

NESTE KAMP:

EIDSVÅG – GOSSEN

Fredag 20. april kl. 18.30

Fredagens dommertrio: f.v. Njål Hatlebakk Eidhamar, Geir Endre Hoel og Herman Breivik Grudt