6.div avd. 3: Bortetap på Vestnes

20 minutter ut i 2. omgangen hadde bruntrøyene innhenta Vestnes Varfjell's 2-0 ledelse og var bra i "døtten". Men hjemmelaget kom tilbake og scora 3 ganger de siste 20 minutta. Bildet viser 3-målscorer Jørgen Liabø Hovde's 2-0 mål på straffe 10 minutter før pause (foto:iaf)

5-2 91. Muhammed Abdi Mahmoud

GULT KORT EIL: Arne Inge Solgard (55.), Ådne Nesjan Stubø (69.)

FRISPARK: 26 (15-11)

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Ådne Nesjan Stubø, Sveinung Angvik Mathisen, Eskil Bersås, Ronny Bakken – Trym Kjøs, Sander Morewood, Arne Inge Solgard – Ivar Myhre, Tor-Kjetil Alstad, Viggo Kvernberg

OM KAMPEN:

-«Surt å tape slike kamper, dette var årsbeste av oss, sa EIL-trener Jostein Hindhammer etter kampen. -«Ganske fornøyd med det som ble vist – vi starta litt slapt og var ikke gode nok i presset de første minutta. – «Vi kom bedre inn i kampen etter hvert og hadde 2-3 muligheter det siste kvarteret før pause.

-Helt fra i vinter har vi slitt litt med å komme i gang etter pause. –«I minutta etter 2-2 var vi gode, men så fikk vi 3-2 imot der vi stoppa opp og ville ha offside – vi må lære oss å spille til dommerne blåser!

Hjemmelagets 3. kom på et ugunstig tidspunkt for bruntrøyene som på det tidspunktet jakta det første bortepoenget. Bare 2 min etter ledermålet satte VV’s Amund Stavem et frispark fra 24-25 m fra litt skrått hold direkte i mål og da var løpet for så vidt kjørt. Kampens siste scoring kom på ei kontring og en forsvarstabbe på overtid.

Summa summarum : Bra i perioder, men noe variabelt. Noe kan muligens tilskrives stor utskiftning av mannskapet fra forrige kamp – en kjapp titt på blokka viser hele 8 endinger i start-11’ern. Forsåvidt jevnspilt kamp der det ble tettere og over halvparten flere frispark etter pause.