6. div. avd. 3 : Eidsvåg - Bjørset 1-2

Brukbar 1. omgang av bruntrøyene, som leda 1-0 til pause. Men gjestene scora 2 ganger i 2. omgang og vant i en sjansefattig kamp (foto:iaf)

1-2 72. Johannes Sverre Willumsen

GULT KORT EIL: Nils Erik Eidsør (38.), Sander Morewood (50.), Ådne Nesjan Stubø (71./75.),

Ole Kvernberg (91.)

RØDT KORT EIL: Ådne Nesjan Stubø (75. / 2 gule)

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Nils Erik Eidsør, Olai Ranheim Svensli, Sveinung Angvik Mathisen, Eskil Bersås – Ole Kvernberg, Sander Morewood, Trym Kjøs – Amund Nesjan Stubø, Ådne Nesjan Stubø, Christian Aarstad Oterhals

BENYTTEDE INNBYTTERE:

Emil Reinset Øyen, Markus Evensen, Kjell Arne Torvik, Ivar Myhre, Markus Evensen, Ronny Bakken

OM KAMPEN:

-«Nokså bra 1. omgang av oss, sa EIL-kaptein Ole Kvernberg etter kampen. –«Men det virker som om bryteren ble skrudd av i pausa. – Vi gjør lite av det vi ble enige om og var ukonsentrerte de siste 3 kvartera.

EIL-kapteinen ble kampens første målscorer på ei heading etter knappe halvtimen på et innlegg fra høyrekanten servert av Trym Kjøs. Før scoringa skjedde det lite begge veier, vi noterte en sjanse for hjemmelaget etter 10-11 min og et strek på blokka for gjestene det siste kvarteret i en sjansefattig førsteomgang.

Heller ikke de siste 3 kvartera fikk vi brukt mye blekk i sjanserubrikken, Bjørset scora på sine 2 sjanser etter pause. Utligningsmålet 16 min etter pause var for øvrig i kategorien «vakkert» - en suser fra 20-22 m som gikk inn i hjørnet bak keeper. Lite å gjøre med den, det som til slutt ble seiersmåletkan det gjøres mye med – dårlig markering på en corner og det stod 1-2 18 min før slutt. Det siste kvarteret spilte hjemmelaget med 10 mann, da en overivrig Ådne fikk 2 kjappe gule / rødt kort.

Kampleder Simon Sandvik fra Elnesvågen/Omegn greidde seg bra i en kamp som ble tett – 23 frispark – 7 gule + 1 rødt kort var helt ok etter det som skjedde. MEN – det var ikke noe stygt spill, men etter hvert en god del tette dueller den siste halvtimen.

Tap til tross, det nærmer seg resultatmessig , men da må det bli jevnere prestasjonsmessig over 2 omganger. Noe av nøkkelen ligger i å bli mere bestemt og disiplinert i det som foretas bakfra og framover. Hvilket kan rettes på i en øvingsprosess. DA kommer også resultatene…