6. div. avd. 3 - Første borteseier på 3 år

Den første halvtimen av bortekampen mot Bjørset i Molde ble avgjørende for bruntrøyene. To tidlige scoringer - det stod 1-1 etter 7 min - et rødt kort før 10 var spilt og seiersmålet midtvegs før pause gjorde at EIL kunne bokføre sin første borteseier på omtrent dagen 3 år sia den forrige. Duoen Tor-Kjetil Alstad (t.v.) og Torkil Øyen scora hver sin gang (foto:iaf)

KAMPFAKTA 6. DIVISJON AVD. 3

BJØRSET – EIDSVÅG 1-2 (1-2)

Molde kunstgress / Lubbenes – lørdag 7. september

Dommer : Arild Ødegård, Kristiansund FK

1-0         4.            Erlend Sandnes

1-1         7.            Torkil Øyen (direkte frispark)

1-2         25.          Tor-Kjetil Alstad (Benjamin Meisal Sandnes)

GULT KORT EIL:  Sveinung Angvik Mathisen (22.), Ronny Sandnes (89.)

RØDT KORT: Kjetil Silseth, Bjørset FK (9.)

FRISPARK: 23 (11-12)

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Olai Ranheim Svensli, Ole Kvernberg (kapt), Eskil Bersås – Torkil Øyen, Trym Kjøs, Nils Erik Eidsør – Ivar Myhre, Tor-Kjetil Alstad, Benjamin Meisal Sandnes

BENYTTEDE INNBYTTERE:

Emil Reinset Øyen (57.) for Benjamin Meisal Sandnes – Kjell Arne Torvik (57.) for Torkil Øyen – Vegard Øyen (62.) for Olai Ranheim Svensli – Steven Walterson Sæthermyr (71.) for Ivar Myhre – Ronny Sandnes (87.) for Steven W. Sæthermyr

OM KAMPEN:

Det skjedde mye de 10 første minutta på Lubbenes –  hjemmelaget scora allerede etter 4 minutter. Bare 3 minutter senere knalla Torkil Øyen inn et direkte frispark fra 25 m. Og mere dramatikk før klokka viste 10 min – på sitt 3. raid gjennom Bjørset-forsvaret ble Tor-Kjetil Alstad felt av hjemmelagets keeper ute på 20-22 meters hold. Dermed rødt kort, og hjemmelaget måtte spille med 10 mann resten av kampen.

Kvarteret etter utvisninga kom seiersmålet, nok en gang var Tor-Kjetil Alstad involvert – denne gangen sist på ballen etter pasning fra Benjamin Meisal Sandnes.

1.omgangen var noenlunde jevn sjansemessig, vi noterte 3-2 i vår favør på blokka. De siste 3 kvartera hadde VI de fleste mulighetene og brukbar kontroll. Fortjent seier og den første på bortebane siden vi vant 3-1 over Frei på Omsundet 9. september 2016 – nesten på dagen 3 år tilbake…

iaf

Her er situasjonen som ble avgjørende for kampen - trenerduoen Jostein Hindhammer og Kjetil Samuelsen ser Tor-Kjetil Alstad på vei gjennom Bjørsetforsvaret 9 min etter avspark. Sekunder senere ble han felt av hjemmelagets keeper som fikk rødt kort for forsèelsen (foto:iaf)

Steven Walterson Sæthermyr var tilbake i bruntrøya og gjorde comeback mot Bjørset