2019 Måndalen - EIL Headingbilde

6.div: Bortetap i Måndalen

Sesongens første bortekamp i serien endte poengløs for bruntrøyene. Hjemmelaget leda 2-0 til pause og putta ytterlige 4 i sekken i 2. omgang (foto:iaf)

6-0 81. Fredrik Lie

GULT KORT EIL: Sveinung Angvik Mathisen (37.), Ronny Sandnes (63.)

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Ronny Sandnes, Olai Ranheim Svensli, Sveinung Angvik Mathisen, Emil Reinset Øyen – Ivar Myhre, Vegard Øyen, Nils Erik Eidsør, Runar Olsen Sandnes, Torkil Øyen - Christian Aarstad Oterhals

OM KAMPEN:

EIL-trener Jostein Hindhammer etter kampen: -«Min første tanke da dommeren blåste av kampen, var at det var surt å tape 6-0. -Førsteomgangen er noe av det beste vi har gjort i år. -Fram til da Måndalen fikk ei scoring annulert p.g.a. ballen hadde vært ute var det jevnt. -Vi hadde også en bra sjanse som endte i corner. -Det som irriterer meg mest er dødballmåla og markeringa + at vi ikke er flinke nok til å plukke opp folk på evt. returer.

-Vi mista det litt på 3-0, de siste 20 minutta var det en del Hawaii. -Joachim (Sverdrup Molton) var stor i denne perioden, vi fikk også annulert et mål for offside.

-Oppsummert: Framgang – husk vi også hadde 7 endringer i start-11’ern fra sist. -Men vi å bli bedre med ball og i press – samt å få luka bort unødvendige pasninger inn i banen.

Det var ei god stund sis sist bruntrøyene var i Måndalen, denne gangen bli det ikke da capo på 3-0 seieren i 2009. Bestemannspremien hos bruntrøyene tildeler vi keeper Joachim Sverdrup Molton som i kjent stil varta opp med 5-6 klasseredninger.