2019 Headingbilde EIL-Måndalen

6. div: Hjemmeseier mot Måndalen

Bruntrøyene fikk revansje for tapet i Måndalen i mai og vant 2-1 etter en målløs 1. omgang. På bildet 3 sentrale aktører - f.v. keeper Bjørnar Gagnat, Kjell Arne Torvik og Ole Kvernberg (foto:iaf)

2-1  68.  Ole Kvernberg (straffe)

GULT KORT EIL:  Sveinung Angvik Mathisen (79.), Ole Kvernberg (90.)

FRISPARK: 19 (7-12)

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat

Ronny Sandnes     Olai Ranheim Svensli     Sveinung Angvik Mathisen     Vegard Øyen

Ole Kvernberg (kapt)     Nils Erik Eidsør     Trym Kjøs

Emil Reinset Øyen     Tor-Kjetil Alstad     Benjamin Meisal Sandnes

BENYTTEDE INNBYTTERE:

Kjell Arne Torvik (36.) for Emil Reinset Øyen – Emil Reinset Øyen (84.) for Benjamin Meisal Sandnes – Steven Walterson Sæthermyr (88.) for Trym Kjøs

OM KAMPEN:

Ingen scoringer før pause i en omgang der det skjedde lite og gjestene hadde et par muligheter det siste kvarteret av 1. omgangen.

Noe mere fart foran måla de siste 45, bruntrøyene tok ledelsen etter 49 min da superveteran Kjell Arne Torvik satte en retur i mål. Måndalen utligna vel 10 min etter pause etter en corner og fram til midtvegs av 2. omgangen var det forholdsvis jevnt.  Kaptein Ole Kvernberg satte inn seiersmålet på straffe etter 68 min – etter scoringa hadde laga 1 målsjanse kvar. Men det stoppa på 2-1 til EIL, fin revansje for 0-6 tapet på bortebane.

EIL-trener Jostein Hindhammer etter kampen: -«Meget bra kamp, det første tapet til Måndalen. -Det begynte stille og rolig, nesten for rolig. -Men det ble bedre og bedre utover i kampen. -Defensivt var vi brukbart organisert, men vi sliter fortsatt på defensiv dødball – det var omtrent livsfarlig hver gang de var frampå.

-«Etter 1-0 tok vi kontrollen, men fikk 1-1 fordi vi ikke markerte tidlig nok. -Bra de siste 20 minutta, Bjørnar (Gagnat) stod som en konge bak ! -Flere fine overganger, men den siste pasninga ble ikke nøyaktig nok. -Godt fornøyd med kampen sette under ett, sa en blid EIL-trener.