2019 LAGBILDE A-Laget 04-04

6.div.: Høstsesongen igang

Bruntrøyene innleda høstsesongen på bortebane og måtte se seg slått 6-3 av Fiksdal/Rekdal/Tomrefjord 2

KAMPFAKTA 6. DIVISJON AVD. 3

FIKSDAL/REKDAL/TOMREFJORD 2

Rekdal Stadion – tirsdag 13. august

Dommer : Rolf Erik Hjelvik Pedersen, Åndalsnes IF

0-1         3.            Olai Ranheim Svensli (Eskil Bersås)

1-1         15.          Dag Nakken (straffe)

EIL’s lag:

Joachim Sverdrup Molton – Ronny Sandnes, Sveinung Angvik Mathisen, Asbjørn Evensen Svensli, Eskil Bersås - Ronny Bakken, Sander Morewood, Trym Kjøs – Ivar Myhre, Olai Ranheim Svensli, Benjamin Meisal Sandnes

BENYTTEDE INNBYTTERE:

Kjell Erik Vegsund Frøyen (55.) - Kjell Arne Torvik (55.) - Viggo Kvernberg (55.)

OM KAMPEN:

-«Vi møtte et lag bestående av rutine og ferdigheter – og litt blanda drops med mange triks i ermet. sa EIL-trener Jostein Hindhammer etter kampen. -God start der vi tok ledelsen og spilte bra i en 10-minuttersperiode etter ledermålet. Men så gikk rullegardinet ned, hjemmelaget overtok og vi fikk mange lange gjennomspill imot oss.

-« I pausa snudde vi V’en vår på midta i et forsøk på å få bedre tak på midtbanen deres. Vi starta kanskje omgangen FOR aggressivt… På 3-1 får vi nok et dødballmål i sekken og da virka det kjørt. Men vi kom tilbake og var oppe på 4-3 bare 10 minutter før slutt.

-«Totalt sett gjorde vi en grei kamp – gode i perioder og ikke fullt så gode i lengre perioder. -Men jeg er faktisk mer fornøyd med kampen enn hva resultatet tilsier. -Fortsatt mye å forbedre – vi må trene mye mere på defensive dødballer og generelt bli enda mere disiplinerte i det vi foretar oss, sa EIL-trener Jostein Hindhammer etter kampen.

Flere «kjente fjes» denne kampen: Benjamin Meisal Sandnes debuterte på A-laget og Asbjørn Evensen Svensli gjorde comeback i bruntrøya etter noen års opphold. Sesongdebut for Kjell Erik Vegsund Frøyen.

NESTE KAMP: Isfjorden/ÅIF 2 – EIL torsdag 29. august