D3: Reprise for damene mot MFK 2

Det ble ingen scoring for jentene denne gangen heller, men så nær, så nær... MFK's rekruttlag gjentok resultatet fra serieåpninga i Molde og vant til slutt 7-0 etter 3-0 til pause (foto: iaf)

KAMPFAKTA

3. DIVISJON DAMER

EIDSVÅG – MOLDE FK 2 0-7 (0-4)

Eidsvåg kunstgressbane – torsdag 15. juni

Dommer: Ivar Hermann Børset, Kvass/Ulvungen FK

 

0-1 (26.) Vibeke Nyli Innselset

0-2 (34.) Sandra Vik

0-3 (43.) Sandra Vik

0-4 (46.) Flavia Kristin Woldstad Screpanti

0-5 (62.) Flavia Kristin Woldstad Screpanti

0-6 (64.) Kristin Sommervold Sporsheim

0-7 (76.) Flavia Kristin Woldstad Screpanti

GULT KORT EIL: Ingen

FRISPARK: 7-5

 

EIL’s lag:

Marit Kåresdatter Svensli – Samantha Celin Valåmo, Stine Halås Sorthe, Renate Haltvik, Unni Beate Mork – Marion Smistad Kalseth, Christina Ness Amundsgård (k), Thea Blø, Sandra Morewood Øye - Gjertrud Flemsæter Angvik

Benyttede innbyttere: Marte Hildegard Kalseth, Antonia Josephine Franz, Anne Marta Remmen, Kristine Aspås Rausandhaug, Pia Kvernberg

 

OM KAMPEN:

Samme resultat som i vårkampen, men denne gangen fikk de blå/hvite bedre motstand. Som i det forrige møtet hadde MFK 2 ballen størstedeler av kampen, gjestene var langt mer effrektive på å omsette sjansene borte enn på hjemmebane. SCORINGA vi har venta på kom ikke, men det var nære på etter klabb og babb på målstreken til MFK 2 ved en corner10 min etter pause. Før eller sia må det skje...

-"Det ble nytt tap, og reprise fra i vår med 0-7 mot MFK 2, sa EIL-trener Anders Stokkeland etter kampen. -Ikke mål på oss idag heller, men vi var veldig nære på corner der flere mente ballen var over streken, men dessverre ikke dommeren..

-"Flere av oss ville nok ha blitt nedtrykt av å gå fra tap til tap, men nettopp derfor er det så imponerende å se at jentene bevarer humøret og faktisk synes det er artig likevel. -Vi holdt MFK 2 i nesten en halvtime, men ble slitne det siste kvarteret inn mot pause og fikk 3 i sekken. -3 nye baklengs i midtperioden i 2.omgangen, men veldig positivt at vi holdt nullen bakover det siste kvarteret.

-"Siste hjemmekamp før ferien er unnagjort, kun bortekampen mot Surnadal/Søya/Todalen på søndag gjenstår - DEN gleder vi oss til, avslutta Anders.

iaf

2017 D3 EIL-MFK 2 IDA OG JENNY.jpg

To blå og hvite med tilknytning til Eidsvåg: t.v. Ida Hasselgård og Jenny Meringdal - begge i 1.lagsstallen til MFK. Pappa Lars Fredrik Hasselgård (storebror til ikkje ukjente Anders/i sin tid medlem av den berømte "kyllingrekka" til MFK) vokste opp i Eidsvåg og spilte for EIL t.o.m småguttelaget sammen med bl.a. A-lagets lagleder Jan Vidar Morewood). Lagkaptein Jenny er født og oppvokst i Våjin - spilte for bruntrøyene før hun ble henta til MFK av trener Jørund Svensli (red.anm.)