2017 D3 Headingbilde EIL-CFK

D3: Serieavslutning for damelaget

Med kveldens plasseringsspillkamp (5.oktober) er sesongen over for bruntrøyenes damelag. Før de 2 siste ordinære seriekampene stod det null i protokillen for scoringer den riktige veien - og endelig ble det nettkjenning. Gjertrud Flemsæter Angvik (t.h.) fikk æren av å score jentenes 2 første seriemål, mens Samantha Celin Valåmo satte inn det 3. i hjemmekampen mot CFK/Dahle. Scoring ble det også borte mot Langfjorden i siste ordinære runde. EIL møter forøvrig Lanfjorden i sluttspillkamp i kveld kl. 19.00 (foto: iaf)

KAMPFAKTA

3. DIVISJON DAMER

EIDSVÅG – CFK/DAHLE 3-14 (0-4)

Eidsvåg kunstgressbane – torsdag 7. september

Dommer: Atle Oterhals, Molde FK

Målscorere EIL : Gjertrud Flemsæter Angvik 2, Samantha Celin Valåmo 1

Målscorere CFK: Anne Marte Halset 2, Marthe Kvinge Hansen 1, Maja Tveit Naalsund 7, Siri Alsvik Heggdal 1, Kristina Sæther 1, Solveig Grøtting 1, Marte Herrem 1

FRISPARK: 10 (7-3)

EIL’s lag (benyttede spillere)

Pia Kvernberg – Hege Anita Svensli, Kristina Aspås Brakstad, Marita Nesset Aafløy, Eirin Aspås Samuelsen – Thea Blø, Sandra Morewood Kvernberg, Shawna Helen Valåmo, Christina Ness Amundsgård, Nina Gagnat, Oda Merethe Kalseth Blø, Marion Smistad Kalseth, Signe Aasen  – Samantha Celin Valåmo, Gjertrud Flemsæter, Anne Marta Remmen, Linda Heggem Aasen

OM KAMPEN:

Favorittene fra Baillby’n vant klart etter en bra 1. omgang av bruntrøyene. Og endelig kom scoringa vi har venta på – ikke bare den ene men 3 !

FRISPARK: 3-7

Pia Kvernberg – Hege Anita Svensli, Kristina Aspås Brakstad, Selina Mariell Valåmo, Marita Nesset Aafløy – Sandra Morewood Kvernberg, Marion Smistad Kalseth, Nina Gagnat, Antonia Josephine Franz – Samantha Celin Valåmo, Gjertrud Flemsæter – Tone Gagnat

OM KAMPEN:

Siste ordinære seriekamp for damelaget der Langfjorden var motstander på Åfarnes. To lettkjøpte baklengs i starten, men bruntrøyene kvitterte på en corner etter kvarteret på klokka. 2-1 og jubel i leiren, scoringer er sjelden kost og denne kom på et veldig beleilig tidspunkt. Hjemmelaget overtok og hadde føringa ut omgangen, 5 nye baklengs, noen lettkjøpte dog.

Da timen var unnagjort stod det 10-1, med en halvtime igjen kunne dette fort bli «katastrofesiffre». Men jentene ville det annerledes og avslutta veldig bra.  Anført av en løpsvillig spissduo (Gjertud og Samantha) fikk hjemmelagets forsvar mer enn nok å stri med, bare uflaks gjorde at det ikke ble et par-tre reduseringer. Men den KUNNE kommet – minuttet på overtid fikk jentene straffespark – uheldigvis ble hjemmelagets keeper stående og fikk slått ballen over tverrliggeren. Årets – foreløpige – siste spark på ballen kunne blitt scoring… Etter 2. omgangen hadde det vært fortjent om jentene fikk notert 1 scoring til på blokka – den siste halvtimen scora vertskapet bare 2 ganger og det gikk over 20 min mellom det nest siste og det siste målet.