2017 D3 Headingbilde EIL - Træff-Gossen

D3: Siste hjemmekamp for damelaget i kveld

Sesongen er snart over for bruntrøyenes damelag, i kveld (torsdag 7. sept) spilles den siste hjemmekampen med Kr.sundslaget CFK/Dahle som motstander. Årsbeste av jente på Sande sist torsdag - kommer det første seriemålet i kveld? (bildet er fra forrige hjemmekamp mot Træff/Gossen / foto:iaf)

Slik har det gått de 3 siste kampene:

KAMPFAKTA

3. DIVISJON DAMER

SURNADAL/SØYA/TODALEN – EIDSVÅG 23-0 (11-0)

EIL’s lag

Pia Kvernberg – Ingunn Møgedal Stokkeland, Stine Halås Sorthe, Kristina Aspås Brakstad, Eirin Aspås Samuelsen, Antonia Josephine Frantz, Gjertrud Flemsæter Angvik, Christina Ness Amundsgård, Marion Smistad Kalseth, Sandra Morewood Øye, Kristine Aspås Rausandhaug, Anne Marta Remmen

EIL’s lag

Selina Valåmo – Samantha Valåmo, Stine Halås Sorthe, Hege Anita Svensli, Pia Kvernberg – Marion Smistad Kalseth, Thea Blø, Signe Aasen, Antonia Josephine Frantz - Kristine Aspås Rausandhaug, Anne Marta Remmen

EIL’s lag (benyttede spillere)

Pia Kvernberg – Samantha Valåmo, Marita Nesset Aafløy, Kristina Aspås Brakstad,  Shawna Helen Valåmo – Marion Smistad Kalseth, Hege Anita Svensli, Gjertrud Flemsæter Angvik, Anne Marta Remmen - Kristine Aspås Rausandhaug, Lill-Kristin Stavik – Eirin Aspås Samuelsen

OM KAMPEN:

To baklengs før klokka viste 5 min ga oss bange anelser om at dette kunne bli en ny Nordmørstur med stygge siffere. Resultatmessig ble det «bare» ett mål dårligere enn hjemmekampen, og spillemessig nok den beste damene har gjort sia treningskampene mot nettopp Sunndal 2. Noen forfall inn mot kampen, ny start-11’er fra forrige gang og flere på litt uvante plasser. Men etter at åpningssjokket var unnagjort, kjempa jentene seg gradvis inn i kampen. Ingen kanonsjanser framover riktignok, men det defensive satt bedre. Hjemmelaget fikk innimellom god plass og putta 2 nye før halvtimen var passert. Men så ble det også stille på scorings-fronten ei stund. 4-0 holdt seg til pause – i direkte spilletid gikk det 22 minutter – en halv omgang før den neste scoringa kom, 5 min ut i 2. omgangen. Utover omgangen var jentene på flere visitter foran Sunndals keeper og hadde 2-3 bra scoringssjanser, den ene SÅG vi i mål. Vi venta på den første seriegoalen, men den kom ikke denne gangen heller. Det er mulig hjemmelaget sakka av på tempoet siste 45, forunderlig nok gikk det en halvtime fra mål nr. 5 til det 6. og 7. kom de 5 siste spilleminutta av kampen. DET skal jentene også ha kredit for, god innsats og bedre swing på sakene gjorde at vertskapet ikke fikk det like bra til som før pause.