2019 D7 Gjertrud og Hege Anita HKB-EIL 03

D7: Borteseier til jentut'n !

Damelaget vant mandagens bortekamp på Skjevikåsen med 3-1 og fikk dermed revansje for fjorårets tap i tilsvarende kamp. På bildet målscorerne f.v Gjertrud Flemsæter Angvik og Hege Anita Svensli (foto:iaf)

KAMPFAKTA – DAMER 7’ER 2019

HJELSET/KLEIVE/BATNFJORD – EIDSVÅG 1-3 (1-1)

Skjevik kunstgress – mandag 3. juni

( 2 x 30 min )

Dommer: Simon Sandvik, Elnesvågen/Omegn IL

Gult kort EIL : Marion Smistad Kalseth (60.)

0-1 4. Gjertrud Flemsæter Angvik

1-1 20. Silje Nordaune Holte

1-2 42. Hege Anita Svensli

1-3 52. Gjertrud Flemsæter Angvik

EIL’s lag:

Pia Kvernberg – Karoline Øverås – Hege Anita Svensli – Ragnhild Frydenlund – Marion Smistad Kalseth – Gjertrud Flemsæter Angvik – Signe Aasen – Karoline Aarstad – Sandra Morewood Kvernberg – Linda Heggem Aasen – Stine Halås Sorthe

OM KAMPEN:

-«Vår beste kamp så langt i sesongen. -«Solide defensivt og mye flinkere til å beholde roen i laget, dette førte til mye bra spill og mange god angrep. –«Vi var flinkere i presset og fikk trøkka til i duellene. –«Solid gjennomføring av alle på laget, sa EIL-trener Lene Eidsør etter kampen.

Ledermålet kom allerede etter 4 minutter da Gjertrud Flemsæter Angvik scora på et gjennomløp. HKB utligna på et langskudd som dala ned under tverrliggeren 20 min ut i omgangen. 1-1 til pause for så vidt ok, ikke så mange kanonsjansene til laga før pause. Kanskje litt stressa med ballen før pause, bedra seg en god del i 2. omgangen. Årsaken var nok at dette var en kamp jentene VILLE vinne ? I alle fall ble innsatsvilja tilslutt avgjørende for kamputfallet !

Forholdsvis jamnspilt 2. omgang – nytt ledermål 12 min etter pause da Hege Anita Svensli klinka inn et direkte frispark fra 15 m. Omtrent tro kopi av seiersmålet til Nordlandet/Dahle forrige kamp, ballen smatt mellom flere spillere og inn i hjørnet. Deretter jamna det seg ut igjen – 8 min før slutt krangla Gjertrud Flemsæter Angvik seg fri på venstrekanten og fikk satt ballen inne ved stanga fra veldig skrått hold. Dermed 1-3 og det så lyst ut med tanke på seier. HKB greidde ikke å kvittere og dermed var det bare å slippe seiersjubelen løs.

Vi gratulerer med første borteseier sia comebacket i 2017 – BÆRRA BÆRRA !