2019 D7 HKB - EIL 004

D7: EIL - HJELSET/KLEIVE-BATNFJORD 2-2

Det ble uavgjort for EIL-damene i den første av 4 plasseringskamper (bildet er fra vårkampen på Skjevikåsen der EIL vant 3-1) foto:iaf

KAMPFAKTA – DAMER 7’ER 2019

EIDSVÅG – HJELSET/KLEIVE-BATNFJORD 2-2 (1-0)

EIL’s LAG / BENYTTEDE SPILLERE:

Pia Kvernberg - Karoline Øverås (kapt) - Hege Anita Svensli – Marion Smistad Kalseth – Signe Aasen – Sandra Morewood Kvernberg – Karianne Hole – Ragnhild Frydenlund – Gjertrud Flemsæter Angvik – Linda Heggem Aasen

OM KAMPEN:

EIL-trener Lene EIdsør: -«Vi brukte litt tid på å komme inn i kampen og ble løpende en del imellom. På slutten av omgangen tok vi over og Marion satte ballen i mål via motspiller med et hardt skudd like før pause. 2.omg starta like dårlig som første, og etter press fra HKB var vi uheldige i en duell slik at den gikk i eget mål. Vi kom sterkt tilbake på slutten og hadde mange sjanser, før Karianne satte inn utligningen. Alt i alt godt fornøyd med ett poeng slik kampen utartet seg. Pia hadde en kjempekamp i målet og reddet flere 100%sjangser da det kom spillere alene mot keeper. Vi kan takke henne for at vi fikk ett poeng denne kampen.»