D7-2019 Headingbilde EIL - N-DAHLE

D7: Ettmålstap for damene på hjemmebane

Et frisparkmål 4 minutter før slutt gjorde at gjestene fra Kr. sund fikk med seg alle poenga onsdag kveld (foto:iaf)

KAMPFAKTA – DAMER 7’ER 2019

EIDSVÅG – NORDLANDET/DAHLE 1-2 (0-1)

Eidsvåg kunstgressbane – onsdag 28. mai

Dommer: Khalid Abdirahman Suleyman, Sunndal IL Fotball

Gult kort EIL : Sandra Morewood Kvernberg (55.)

0-1 17. Annika Løkvik Hoem

1-1 43. Sandra Morewood Kvernberg

1-2 56. Julia Weidel

EIL’s lag:

Pia Kvernberg – Karoline Øverås – Hege Anita Svensli – Ragnhild Frydenlund – Marion Smistad Kalseth – Gjertrud Flemsæter Angvik – Signe Aasen – Karoline Aarstad – Lill  Kristin Aspås Stavik – Sandra Morewood Kvernberg – Linda Heggem Aasen

OM KAMPEN:

-«Fornøyd med kampen, men ikke med resultatet.  -«Vi er ikke gode nok med avslutningene, her har vi noe å jobbe med framover. –«Eller er det mye bra spillemessig som vi tar med oss videre, sa EIL-trener Stine Halås Sorthe etter kampen.

Det var jevnt helt ut hele kampen - ei halvmeters luke der ballen snek seg mellom og i hjørnet avgjorde kampen på et frispark fra 12-15 meters hold bare 4 min før slutt. «Surt» mål i en jamnspilt kamp der hjemmelaget minst like menge scoringsmuligheter som gjestene fra Kr.sund.

0-1 kom etter vel kvarteret i en 5-minutters periode der begge laga hadde et par bra muligheter. Med marginene på riktig side kunne det stått 1-1 til pause, men N/D beholdt ledermålet til hvilen.

2. omgangen ble for så vidt lik den første, og det var ikke ufortjent at jentene utligna etter 43 min. Litt diskusjon om scoringa hvorvidt ballen gikk på riktig side av stanga og i nettet. Men det ble 1-1 og spennende den siste halvdelen av omgangen. 4 min før slutt fikk N/D frispark fra ca. 15 meter og ballen lurte seg forbi 5-6 spillere fra begge lag og smatt inn ved stanga. Og med det fikk gjestene med seg 3 p hjem til Baillby’n.

Resultatmessig den beste kampen av jentene så langt, denne gangen var de veldig nære poeng. Spillemessig har laget forbedra seg mye fra sesongene før – poenggevinsten kommer før eller sia – kanskje allerede i neste kamp – som for øvrig spilles i kveld (3. juni)