D7: Hjemmeseier for damelaget

Seiersjubel på kunstgrasbanen tirsag kveld etter at bruntrøyenes damelag vant 2-0 over Midsund (foto:iaf)

EIL’s LAG / BENYTTEDE SPILLERE:

Marit Kåresdatter Svensli - Karoline Øverås – Lill Kristin Aspås Stavik (kapt) - Hege Anita Svensli – Marion Smistad Kalseth – Gjertrud Flemsæter Angvik – Signe Aasen – Karoline Aarstad – Sandra Morewood Kvernberg – Linda Heggem Aasen – Karianne Hole Sevaldsen

OM KAMPEN:

-«Kampen starta veldig bra, med 2 mål etter 6 min. -Deretter falt vi noe sammen på både intensitet og samspill. -De siste 20 minutta av 1. omgangen var det mye rot.

-Vi klarte å heve oss i andre omgang, vi fikk til å spille sammen og kom oss til mange gode målsjanser. -Stor takk til Marit Svensli som holdt buret vårt rent! -Men seier på en mindre bra dag må vi være fornøyd med !, sa EIL-trener Stine Halås Sorthe til www.eidsvågil.no etter kampen

Spillemessig var det forholdsvis jevnt etter 2-0, også gjestene hadde sine muligheter. En god EIL-keeper Marit K. Svensli plukka det som traff mellom stengene. Vi noterte flere gode scoringssjanser for EIL, men avslutningene traff - dessverre - Midsunds keeper, eller havna like tilside for aluminiuen.

Med seier i lomma etter kampen i går kveld tar damelaget ferie - iallfefall fra seriekamper - innimellom slippers og feriemodus blir det nok ei og anna treningsøkta før neste seriekamp borte mot Frei den 22. august.

Og som vanlig - bare snille piker - ingen problemer for kampens dommer Harald Bjarne Gule fra MFK