D7: Hjemmetap for damelaget

Gjestene fra Averøya ble for sterke og vant klart 7-1 sist onsdag. Thea Blø (t.v.) er tilbake i bruntrøya etter et år i Sunndal - mens Signe Aasen var sist på ballen da hjemmelaget scora kampens siste mål 5 min før slutt (foto:iaf)

EIL’s LAG / BENYTTEDE SPILLERE:

Pia Kvernberg - Karoline Øverås (kapt) - Hege Anita Svensli – Marion Smistad Kalseth – Signe Aasen – Sandra Morewood Kvernberg – Karianne Hole – Ragnhild Frydenlund – Thea Blø

OM KAMPEN:

Gjestene var best i begge omganger, en fikk for mange lettkjøpte mål. 0-3 til pause var ok, det første kom på ei tabbe, 0-2 etter corner og 0-3 på et gjennomspill.

2. omgangen starta dårlig for hjemmelaget, 3 minutter ut i omgangen stod det plutselig 0-6. AK fikk fritt spillerom mot et noe stillestående EIL-lag. Deretter fulgte en halv omgang uten scoringer – gjestenes siste kom 12 min før slutt. EIL’s trøstemål kom 5 min før slutt – Karianne Hole fyra av et langskudd som keeper halvklarerte og en våken Signe Aasen satte returen i mål.

Thea Blø er tilbake i EIL etter en sesong i Sunndal. Ellers manglet laget flere av spillerne mot AK.

Og med det var grunnspillkampene over. Nå følger 4 plasseringskamper for EIL-damene, 2 hjemme og 2 borte.

TORSDAG 12.09  EIL – Hjelset/Kleive/Batnfjord (19.00)