2018 D7 Headingbilde EIL-MFK 3

D7: Tap på overtid for damelaget

4 minutter før ordinær tid var over hadde jentene 3-poengern i baklomma mot MFK 3. Men da utligna gjestene og minuttet på overtid scora de seiersmålet. På bildet ser vci Hege Anita Svensli utligne på straffe i 1.omgang (foto:iaf)

GULT KORT EIL: INGEN

EIL’s lag: Pia Kvernberg – Lill Kristin Aspås Stavik, Karoline Øverås, Hege Anita Svensli, Ragnhild Frydenlund, Marion Smistad Kalseth, Gjertrud Flemsæter Angvik, Kristine Aspås Rausandhaug, Sandra Morewood Kvernberg, Brit Einrun Aspås Brakstad

OM KAMPEN:

Jevnspilt 1. omgang der det så ut til å bli målløst, men 3 min før pause tok gjestene ledelsen. Men jentene kjempa seg inn i kampen igjen etter pause og hadde føringa helt til i sluttminutta. Scoringer ble det ikke før vel 10 min før slutt – først på straffe ved Hege og ledermålet til 2-1 da Signe scora 4 min før slutt. Der og da låg 3-poengern rimelig bra i baklomma, men MFK utligna minuttet etterpå. Og så skjedde det fatale – minuttet på overtid scora MFK seiersmålet og vant 3-2….

Med bakgrunn i 2. omgangen der jentene hadde 5-6 bra scoringssjanser utenom måla og hadde bra tak spillemessig, var det ufortjent at gjestene stakk av med 3 poeng. Men dessverre, ballen vil alltid være rund. Kredit for god innsats over hele fjøla at ballen ikke havna i nota bak gjestenes keeper skyldes denne gangen mer UFLAKS enn dyktighet.

Nå venter 2 mndr fotballferie (uten seriekamper) for jentene – vi håper høsten gir flere scoringer og poeng!