050 JAN-BØRGE OG TORSTEIN

G16 1. div: Sterk borteseier på Averøya

Bruntrøyenes G16-lag er fortsatt ubeseira etter 3 serierunder. Sist mandag innkasserte trenerduoen Jan-Børge Silseth (t.v.) og Torstein Alstad's mannskap den andre av to mulige 3-poengere på bortebane.

KAMPFAKTA 

G16 1. div Nordmøre og Romsdal

AVERØYKAMERATENE/KHF 1 - EIDSVÅG 1-2 (1-0)

Bruhagen Stadion, mandag 24. august

Dommer: Bjørn Enaasen, Clausenengen FK

1-0 36. Jonas Ellingvåg Karlsen

1-1 49. Oskar Alstad (Håkon Aarstad)

1-2 72. Sondre Dyvik (Tommy Slenes Nesset)

 

- Fin men våt gressbane Vi slet med et agrresivt hjemmelag før pause, de var tøffe i presset, slo langt og var flinke til å følge etter. 

- Etter pause tok vi helt over og styrte kampen totalt, vi produserte målsjanser påløpende bånd og var nærmere 3 og 4-1 enn de var utligning. - De fulte kampplana til punkt og prikke - de utvilker seg sportlig og taktisk på hver trening og kamp. - Vårlille 12-mannstropp løp hjemmelagets18-mannstropp i senk. -Dette laget blør for drakta, veldig imponert over fantastisk laginnsats. -Klubben kan absolutt være stolte av denne gjengen, sa trenerduoen etter kampen.

1-1 kom på et innøvd cornertrekk 9 min etter pause der ballen fra Håkon Aarstad havna på pannebraksen til Oskar Alstad som var overlegen i lufta. 1-2 og seiersmålet kom 8 minutter før slutt - Sondre Dyvik scora på et gjennomløp og satte ballen kontant i det lengste hjørnet på ei glimrende frispilling av Tommy Slenes Nesset.

 

KOMMENDE KAMPER :

Mandag 31.08  EIDSVÅG - EKKO/AUREOSEN/GOSSEN

Mandag 07.09  ELNESVÅGEN/OMEGN - EIDSVÅG

Mandag 14.09  EIDSVÅG - ÅNDALSNES

 

Før hjemmekampen mot Ekko/Aureosen/Gossen ligger EIL G16 på 3. plass i 1. div med 7 poeng, bak bylaga Træff 1 og Rival som har full pott etter 3 kamper