NYE EIDSVÅG I AKSJON - SESONGPREMIERE FOR TIDENES YNGSTE A-LAG !

For første gang sia oktober 2019 var bruntrøyenes A-lag i aksjon onsdag kveld. Motstander i treningskampen i Årøilia/Molde var Rival - hjemmelaget vant 2-0

 

 

 

TRENINGSKAMP

RIVAL - EIDSVÅG 2-0 (1-0)

Årølia kunstgress, Molde - onsdag 17. mars

 

Dommer :Victoria Slemmen , Spkl Rival

1-0  Henrik Brøyn

2-0  Håvard Kopang

 

Uten å kjenne klubbhistoria FOR godt, var det nok tidenes YNGSTE A-lag som var i akjson onsdag kveld. Dette var en kamp for spillere under 20 år der flesteparten debuterte i A-lagstrøya, der hovedtyngda er stallen fra fjorårets G16. Fra A-laget i 2019 var kun Eskil Bersås med, i tillegg duoen Christian Dyvik/Jakob Hoem Aasen som er tilbake fra spill junioravdelinga til Molde FK og Marcus Kalseth Hånes som er tilbake i moderklubben etter et par sesonger i junioravdelinga til Træff.

Ikke bae var gårdagens mannskap det yngste gjennom tidene, men også historisk - så langt reaksjonen er kjent med er Karoline Sjølseth Silseth den første kvinnelige spilleren som har aksla A-lagstrøya. (Som den andre på seniornivå, for 10 år tilbake spilte Ine Andrea Otnes kamper for EIL's 2.lag). 

 

EIL' s lag:

Olav Sætran Solli

 

Sem Russom Fesshaye          Niklas Apås Brakstad          Christian Dyvik          Oliver Hoem Aasen

 

Håkon Aarstad         Sondre Dyvik         Oskar Alstad

 

Nathnael Russom Fesshaye                                                              Jakob Hoem Hoem

Tommy Slenes Nesset

 

BENYTTEDE INNBYTTERE : Karoline Sjølseth Silseth, Marcus Kalseth Hånes, Eskil Bersås

 

EIL-trener Jan-Børge Silseth til eidsvågil,no etter kampen:

-"Jamn kamp der vi tapte 2-0 mot et av de beste laga i 6. divisjon.. -"Vi mønstra et veldig ungt A-lag der nesten alle debuterte på A-lagsnivå der vi gjenomførte en god treningskamp. 

-"Vi hadde også flere sjanser som vi burde scora på, dette retter seg etterhvert som vi får spilt flere kamper.-"Forøvrig fikk vi ei scoring feilaktig annulert for offside.

"-Fortsatt litt smårusk å ta tak i, det skal vi få til på treningsfeltet. -"Nå ser vi framover for å fortsette utviklinga av spillergruppa, avslutter Silseth

 

iaf