2018 Sandnes-Øyen-Stokkeland

Seier for bruntrøyene i sesongdebuten

En tidlig scoring i hver av omgangene ga 2-1 seier mot Øksendal i årets første treningskamp. Dermed kunne trener Ronny Sandnes (midten) og ass.trener Tor Olav Øyen (t.v.) notere pluss i boka i trenerdebuten.

EIL’s lag:

Bjørnar Gagnat – Christian Dyvik, Nils Erik Eidsør, Tor Olav Øyen, Amund Stubø – John-Steinar Solstad Alme, Sander Morewood, Ole Kvernberg, Chris Marcus Otnes, Runar Olsen Sandnes - Kjell Arne Torvik

BENYTTE INNBYTTERE: Ådne Aasen, Alexander Klokset, Jens Angvik

OM KAMPEN

Et HELT NYTT Eidsvåg-lag mønstra Sande kgb i sesong-premiera mot 6.divisjonslaget Øksendal mandag kveld. Av 14 bruntrøyer i mandagens tropp finner vi 8 mann fra fjorårets stall, så vi kan i høy grad kalle det NYE Eidsvåg. Litt skadeskutt mannskap mot Øksendal, samt at det mangla noen spillere p.g.a arbeid/skader etc.

Bra start og et tidlig mål ga sjøltillit i et mannskap som spilte sin første økt på full bane. Tre minutter etter avspark ble Runar frispilt på venstrekanten av Chris Marcus og unge Olsen Sandnes satte ballen elegant forbi keeper. Flott scoring og bra start.  Forholdsvis jevnt utover i omgangen og sjansefattig helt fra til de siste 10-12 minutta av omgangen da Øksendal hadde 2-3 scoringsmuligheter etter noen cornere med klabb og babb i feltet. Burde nok ha putta på den ene.

2. omgangen starta som den første, et tidlig mål og 2-0. Høyreback Christian var framme scora sitt første seniormål - klinka til fra 25 m. Ny flott goal ! Utover omgangen kommer Øksendal bedre med, få sjanser fram til midtperioden av omgangen der det smalt 3 baller i aluminiumen, et fra Chris Marcus og Jens pluss et skudd fra Øksendal – alle 3 kunne likså godt blitt scoring.

Seier 2-1 var greit nok, sett under ett lå bruntrøyene et lite hakk over. God innsats over hele fjøla i et mannskap som spilte sammen for første gang i helt ny sammensetning. Flere var plaga med skader og burde kanskje «tatt livet med ro» - men som på sirkus: Kjenner man lukta av sagflisa er det ikke så lett å holde seg unna…. I utgangspunktet ei lita tropp som fikk assistanse av 2 spillere fra Tingvoll slik at det ble brukbart antall mannskap.

Blant 14 bruntrøyer fant vi 4 debutanter: Nils Erik Eidsør, Amund Stubø og John-Steinar Solstad Alme Har alle spilt aldersbestemt fotball for EIL samt keeper Bjørnar Gagnat (ny). I rekkene finner vi også Chris Marcus Otnes og superveteran Kjell Arne Torvik som gjorde comeback.

Kryss i margen i årets første 2 x 45 i en fairspilt kamp med lite frispark (12 totalt) og bra tempo. Lite personlige feil og stort pluss for lite bakover og tversoverpasninger