LAGBILDE 2020 EIL G-16

SEIER OG UAVGJORT for G16

Våre aldersbestemte lag har såvidt kommet igang med sesongen etter ei lang ventetid p.g.a. COVID-19. Et av laga er G16 som i år spiller i 1. divisjon og har åpna med seier borte mot Sunndal 1 og uavgjort hjemme mot Molde 2

1-4  49. SUNNDAL

God 1. omgang av bruntrøyene på Øra la grunnlaget for bra seier.

4-4  80+3

Litt nervøs åpning der hjemmelaget slet med å få avklart skikkelig og fikk 3-4 cornere imot føreste halvdelen av omgangen. Men tidlig scoring ved Tommy Slenes Nesset på et gjennomløp. Utligninga kom på et skudd fra 25  som glapp mellom hanskene til keeper. 2-1 kom på ei knallperle fra 17-18 m signert Tommy Slenes Nesset - 3-1 ved Natnael Russom Fesshaye som lurte seg inn fra sin høyrekant og fikk lurt ballen i mål. Bra siste halvdel av 1. omgangen.

Bruntrøyene komlitt mere bakpå første 20 etter pause - på den tida hadde gjestene utligna. To-tre bra målsjanser som kunn endt med scoring - derav 2 i tverrliggeren fra kort hold. Minuttet på overtid satte Tommy Slenes Nesset inn sitt 3. for kvelden, men sieren glapp 3 min på overetid da gjestene scora kampens siste.

Gjennomgående bra, noe ujevnt innimellom - dette skriver vi på kontoen for lite matchtrening. Neste kamp er borte mot Averøykameratene på Bruhagen Stadion med gress som underlag - mandag 24. august